AKTUALITETLAJME

Teatri i Gjilanit sot anulon shfaqjen “Im atë donte Adolfin”, për shkak të vdekjes së regjisores Arzana Kraja

Në emër të të gjithëve artistëve dhe stafit të Teatrit të Gjilanit, me rastin e vdekjes së regjisores Arzana Kraja, i shprehim ngushëllimet tona më të thella gjithë familjes Kraja dhe gjithë komunitetit artistik në këtë kohë të vështirë. Zemrat tona janë me familjen dhe të gjithë të tjerët. 

Në shenjë respekti, anulohet sot shfaqja e Teatrit të Gjilanit “Im atë donte Adolfin” e autorit Mehmet Kraja, regjia: Ilir Bokshi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close