AKTUALITETLAJME

Njësitet e Policisë në Komunitet mirëpresin nxënësit e shkollës fillore “Abaz Ajeti“

Policia e Kosovës, njësitet e policisë në Komunitet, nga stacioni policor i Gjilanit, kanë pritur në vizitë nxënësit e klasës se II/1 nga shkolla fillore “Abaz Ajeti” në Gjilan, nën shoqërimin e mësimdhënëses dhe prindërve të tyre.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se nxënësit  kanë sjell një punim të punuar nga ana e tyre dhe e kanë dhuruar në komandën e stacionit policor në Gjilan, duke qene mirënjohës në punën dhe angazhimin e policisë së Kosovës për ofrimin e mbrojtjes, sigurisë dhe bashkëpunimit me shkollën e tyre.

Njësitet e Policisë në Komunitet mirëpresin nxënësit e shkollës fillore “Abaz Ajeti“

FillimiPoliciaGjilan

Njësitet e Policisë në Komunitet mirëpresin nxënësit e shkollës fillore “Abaz Ajeti“

 REDAKSIA 2LONLINE12 NËNTOR, 2019 10:59

Policia e Kosovës, njësitet e policisë në Komunitet, nga stacioni policor i Gjilanit, kanë pritur në vizitë nxënësit e klasës se II/1 nga shkolla fillore “Abaz Ajeti” në Gjilan, nën shoqërimin e mësimdhënëses dhe prindërve të tyre.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se nxënësit  kanë sjell një punim të punuar nga ana e tyre dhe e kanë dhuruar në komandën e stacionit policor në Gjilan, duke qene mirënjohës në punën dhe angazhimin e policisë së Kosovës për ofrimin e mbrojtjes, sigurisë dhe bashkëpunimit me shkollën e tyre.

Me këtë rast komandanti i stacionit, Major Alban Ramushi  u shpreh falënderues për vizitën duke i njoftuar nxënësit me ambientet e punës dhe angazhimet e Policisë së Kosovës.

“Policia e Kosovës në vazhdimësi do të jetë pranë komunitetit me qëllim të krijimit të besimit të ndërsjellët”, ka thënë zëdhënësi Hashani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close