AKTUALITETLAJME

Gallup: Policia e Kosovës ndër më të besueshmet në botë, lë pas Francën dhe Italinë

Policia e Kosovës po radhitet ndër më  të besueshmet në botë, sa i përket një vlerësimi të kompanisë amerikane, Gallup.

Është policia më e re në botë. Por, ky fakt nuk ishte pengesë që Policia e Kosovës të renditet më lart se shumë vende të fuqishme botërore sa i përket besueshmërisë nga qytetarët.

Në një raport të kompanisë amerikane Gallup ku u intervistuan mbi 152 mijë persona nga 142 shtete të botës nga 100 pikë të mundshme Kosova ka 86.

Në këtë hulumtim, Kosova ka arritur rezultate me të mira se Franca, Japonia, Suedia dhe Italia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close