AKTUALITETLAJME

Ka ndërruar jetë Ilaz Rrudhani

Siç njoftojnë familjarët e tij, ka ndërruar jetë Ilaz Rrushani nga Gjilani, pas një aksidenti tragjikë. 

Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë familjarët e tij.

NJOFTIM

Të dashur familjarë, miq, e qytetarë,

Mbrëm në moshën 57 vjeçare, ka ndrruar jetë në një aksident tragjik dhëndrri, miku, e qytetari ynë i urtë e i dashur, Ilaz Rrudhani. Varrimi bëhet me namazin e Ikindisë nga ora 14:00, në varresat e qytetit në Gjilan. 

Të pikëlluarit,
Familja Rrudhani dhe Gagica
Gjilan

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close