AKTUALITETLAJME

Rama godet Isa Mustafën: kush flet për rilindjen e Jugosllavisë mbase është i lidhur ende me kujtimet e Jugosllavisë

Gjatë Konferencës së liderëve të ashtuçuajturës “Mini Shengeni Ballkanin” Edi Rama në disa raste ka goditur në mënyrë të drejtpërdrejtë liderin e LDK-së z. Isa Mustafa i cili më herët kishte përmendur me ironizim Jugosllavinë duke aluduar tek takimi i sotëm.

Edi Rama ka thënë se “Kush flet për Jugosllavi, mbase ka jetuar gjatë në Jugosllavi, por une nuk kam jetuar asnjë ditë në Jugosllavi dhe kush flet për rilindjen e Jugosllavisë mbase është i lidhur ende me kujtimet e Jugosllavisë” është shprehur Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close