AKTUALITETLAJME

Edi Rama dhe Lulzim Basha me video incizim ia urojnë datëlindjen Lutës

Dje, kryetari i Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri ka festuar datëlindjen e 50-të.

Organizatorët e datëlindjes ishin bërë gati edhe për befasi të ndryshme.

Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama dhe Lideri i Opozitës Shqiptare z. Lulzim Basha e uruan z. Lutfi Haziri për datëlindjen e 50-të.

“Kur kemi qenë të vegjël ti ishe aty, ne u rritum ti je aty, ne do të ikim e ti do të mbetesh aty, por aty mbetsh për të mirën e të gjithëve…” është shprehur z. Edi Rama.

Gjithashtu edhe z. Lulzim Basha e uroi atë dhe familjen e tij duke u shpreher se ende mbetesh djalë i ri, ashtu si unë. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close