AKTUALITETLAJME

Lagja “ Arbëria “ në Gjilan, së shpejti bëhet me qerdhe të re

Së shpejt qytetit të Gjilanit do t’i shtohet edhe një qerdhen, Objekti i ri i Institucionit Parashkollor do të ndërtohet në një lokacion shumë të përshtatshëm në Lagjën “ Arbëria “.

Më këtë rast Drejtori i Arsimit, Nazim Gagica ka prezantuar projektin e ri për Qerdhen e fëmijëve të që është i nevojshëm për voglushët.

Ndërtimi i Qerdhes do të financohet nga Unioni Europian, dhe së shpejti pritet të nisin punimet e kësaj qerdhe, ky projekt do të ndikoj dukshëm në përmirësim e kushteve të fëmijeve të cilët do ti vijojnë aktivitetet në këtë objekt.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close