AKTUALITETLAJME

PDK në Gjilan “mbetet me gishta në gojë”, pa asnjë përfaqësues në Kuvend

PDK në Gjilan nuk ka arritur ta dërgojë asnjë përfaqësues në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Asnjëri nga kandidatët nuk ka arritur t’i marrë as 50% të totalit të votave të PDK-së në Gjilan.

Votat e kandidatëve për deputetë. Pa dyshim se më i votuar është Kadri Veseli me 6076 vota.

Të tjerët me radhë janë:

Arben Bislimi 3 mijë e 159 vota

Uran Ismaili 2 mijë e 572 vota

Riad Rashiti 2 mijë e 151 vota

Leonora Bunjaku-Morina 2 mijë e 145 vota

Erleta Osmani 1 mijë e 919 vota

Isa Agushi 1 mijë e 718 vota

Izmi Zeka mori 1 mijë e 618 vota

Votat e mësipërme janë të Gjilanit. Nga kjo mund të nënkuptohet që shumë nga kandidatët e mësipërm me ekipet e tyre janë munduar ta koncentrojnë votën vetëm tek njëri kandidat dhe të tjerat i kanë shpërndarë. Kjo ishte edhe arsyeja që asnjëri nga kandidatët e PDK-së në Gjilan as nuk është afruar tek pragu fitues. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close