AKTUALITETLAJME

Fadil Kajtazi: Nuk është e thjeshtë të bashkëqeveriset me një grupacion që ka përdorur armë kimike

Shkruan Fadil Kajtazi. /pa redaktime gjuhësore/

Nuk eshte e thjeshte per ata qe vertete jane LDK te bashqeverise me nje grupacion politik me koncept subverziv ndaj institucioneve te Republikes se Kosoves. Nuk eshte e theshte te bashkeqeveriset me nje grupacion politik qe ka perdorur armatim kimik ne Kuvendin e Republikes se Kosoves, qe ka sulmuar pronen private te zyrtareve shtetror, qe ka tentuar t’i ve zjarrin institucioneve te Kosves dhe zyrtareve policore me “Koktej Molotov”(nje perzirje luftarake e konstruktuar nga bolsheviket) dhe qe goditen ndertesen e Kuvendit te Kosoves me predhe luftarake kunderblinduese.

Nuk eshte e thjeshte per ata qe jane vertete LDK te bashkeqeverisin me ata qe sulmuan Ambasadoren e SHBA, qe ne fakt u sulmua koncepti rugovian per “Kosoven ne miqesi te perhershme ne SHBA”


Nuk eshte e thjeshte sikur qe nuk ishte e thjeshte bashkeqeverisja me PDK, AAK, qe ne kuader te koncepteve te tyre politike instaluan logjiken e vrasjeve politike, te shantazhit, te krimit te organizuar te korrupsionit dhe te zhvatjes se shtetit.
Diversantet brenda LDK te instaluar qe ne vitin 1993 nga Sherbimet Inteligjente te Serbise jane duke bere perpjekje te relativizojne shkrirjen e konceptit politik per shtetin e Kosves “demokratik, te integruar ne BE dhe NATO dhe ne miqesi te perhershme me SHBA” Keta diversant me finesa te tyre, me yrysh jane duke relativizuar shkrirjen e qete te LDK ne VV duke tentuar qe te krijojne profile te politikanve ne LDK qe faktikisht me se paku ju perkasin profileve politike te konceptit rugovian.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close