AKTUALITETLAJME

Thatësi e madhe, hoxha nga Mitrovica qan se nuk po bie shi

A ju kujtohet kur në vitin 2014 imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, gjatë faljes së namazit të xhumasë kishte qajtur dhe ishte lutur që të bjerë shi. Të njëjten gjë e bëri edhe imami nga Mitrovica, Fatmir Latifaj.

Pas thatësirave të fundit në Kosovë dhe rënies së nivelit të ujit në liqene, imami Fatmir Latifaj, tha kjo gjendje është si rezultat i “gjuhave” tona.

Lusim allahun shi me na qu, sepse vëllazen thatësia këtë vend e ka mbërhthy shumë katune dhe qytete tona kanë fillu me mbetë pa ujë! Kjo është si rezultat i gjunaheve, dallaverëve dhe poshtërsive tona”, thotë hoxha Fatmit Latifaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close