AKTUALITETLAJME

Komuna e Gjilanit ia vazhdon kontratën Don Boskos edhe për 15 vite, pa pagesë

Sot në Seancën e Kuvendit Komunal të Gjilanit e cila po vazhdon pas ndërprerjes dje, është votuar që ti vazhdohet kontrata Kolegjit “Don Bosko” për 15 vite pa asnjë detyrim ndaj Komunës raporton 06press.

Edhe pse Kolegji “Don Bosko” kontratë kishte edhe 2 vite për të shfrytëzuar vendin, Komuna e Gjilanit e kishte për nguti që ti vazhdojë kontratën këtij kolegji.

Pa prezencën e këshilltarëve të PDK-së dhe VV-së, seanca e Kuvendit Komunal po vazhdon të mbahet dhe po pozita po vazhdon të miratojë pikat e rendit të ditës./06press/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close