AKTUALITETLAJME

Naser Korça: Baca Xhelil ka vuajtur shumë për këtë urë

Drejtori i Shërbimeve Publike z. Naser Korça ka kumtuar lajmin për finalizimin e urës në Malësinë e Karadakut.

Sipas tij, njëra ndër katër urat që janë duke u ndërtuar nē Malësinë e Karadakut.
Baca Xhelil ka vuajtur shumë pēr këtē urë, prandaj u shpreh shumë falemnderues për kryetarin Lutfi Haziri i cili i krijoi shumē lehtësi në qarkullimin e tijë dhe të biznesit të tijë nē blegtori. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close