AKTUALITETLAJME

Hapet rruga që lidh Malishevën me lagjen e Muhaxherëve

Gjilan – Banorët e lagjes së Muhaxhirëve e kanë falënderuar kreun e komunës së Gjilanit për hapjen e kësaj rruge e cila lidhë Malishevën me këtë lagje dhe e bënë më të lehtë për qarkullim lëvizjen e këtyre banorëve ka shkruar Latif Maliqi.

Latif Maliqi kryetar i këshillit të fshatit Malishevë ka thënë se rruga që është hapur për qarkullim do të përdoret jo vetëm nga bujqit, por edhe nga nxënësit.

“Në emër timin dhe të banorëve të lagjes Muhaxher e falënderoje Kryetarin e komunës Lutfi Hazirin dhe Drejtorin e Bujqësisë zotin Ramiz Ramadanin për hapjen e rrugës e cila lidhë Malishevën me lagjen e Muhaxherëve. Kjo rrugë nuk do të përdoret vetëm nga bujqit, por edhe nga nxënësit” ka shkruar Maliqi./rajonipress/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close