AKTUALITETLAJME

Seanca e Kuvendit Komunal të Gjilanit mbahet të enjten, ja rendi i punës

Seanca e Kuvendit të Komunës së Gjilanit do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Gjilanit, (ish objekti i gjykatës) më 31.10.2019 në ora 10:00.

R E N D P U N E

1. Konstatimi i prezencës së anëtarëve të Kuvendit dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar,

2. Rekomandimet e Komitetit për Politikë dhe Financa:

2.1 Raporti financiar për periudhën Janar-Shtator 2019

2.2 Propozim vendimi për dhënien në shfrytëzim afatgjatë të pronës Komunale, Qendrës Edukativo-Sociale “Don Bosko” në Gjilan

2.3 Propozim vendimin për lejimin e rialokimit të mjeteve financiare

2.4 Informatë rreth gjendjes së ujit të pishëm në Komunën e Gjilanit

3. Të ndryshme

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close