AKTUALITETLAJME

Kush është njeriu me karrocë që e pastron Gjilanin?

Për qytetin e shtetin, nuk ka kush që e ndal që të punojë.

Një i hendikepuar në Gjilan, po mundohet me mish e me shpirt që ta mbajë të pastër qytetin, njofton Klan Kosova.

Por, e ka vetëm një pengesë. Trotuaret e larta po i nxjerrin telashe, në të kundërtën, është aktiv gjithë ditën. E vepra e tij po mirëpritet fort nga të gjithë.

Ai gjithashtu është shprehur se me kolegët e punës kalon shumë mirë, si dhe përkrahja nga ta është 100%.

Më mirë të jem taksapagues i shtetit se sa rast social është shprehur qytetari në fjalë.

Se për kë bëhet fjalë më saktësisht, ndiqeni storien e Klan Kosovës;

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close