AKTUALITETSPORT

Intelektualët nuk dorëzohen: Të dielën shkojmë në Ferizaj!

Të dielën shkojmë n’Ferizaj!!
Betejën e rradhës, shumë të rëndësishme për synimet tona, Drita e luan pasnesër nga ora 14:00.

Ne mblidhemi nga ora 12:00, për të marshuar bashkarisht drejt Ferizajit, në përkrahje të skuadrës tonë Bardhë e Kaltër.

Djemtë e Dritës kanë nevojë për prezencën dhe mbështetjen tonë masovike. Përparësi në udhëtim kanë antarët 18+.

Drita ka humbur ndeshjen e rëndësishme me Prishtinën. Në stadiumin “Fadil Vokrri”, klubi nga Gjilani ka humbur me rezultat 1:0 nga Prishtina.

Me këtë humbje KF Gjilani e ruan primatin në vendin e parë. Tani Gjilani ka 3’ pikë më shumë se KF Drita.

Gara për vendin e parë ende mbetet shumë e ngushtë. Deri në fund nuk do të dihet se kush do të jetë kampion i superligës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close