AKTUALITETLAJME

Dr. Arben Bislimi gjatë konferencës për Kancerin e Gjirit

Dr. Arben Bislimi e ka mbajtur një fjalim në Konferencën për Kancerin e Gjirit.

Ai me një mbishkrim të shkurtër ka postuar disa foto të kësaj konference të një rëndësie të veçantë.

Ai më herët kishte shkruar se;

TETORI muaji i ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit.


Çdo e teta grua është e rrezikuar,
ajo mund të jetë nëna, motra, gruaja, personi më i dashur i yni.
Sot po bashkë ndjejmë me këto heroina, një simbolikë e përkrahjes, një dashuri e ofruar.

“Zbulimi i hershëm – mbijetesë”

Dr. Arben Bislimi është shef i shoqatës së onkologëve të Kosovës dhe person me integritet të lartë moral e profesional.

Arben Bislimi gëzon autoritet të madh në qytetin e Gjilanit. Pacientët dhe familjarët e tyre janë shprehur vazhdimisht të kënaqur me trajtimin profesional të tij si dhe me sjelljet pozitive në raport me pacientët.

Ai në zgjedhjet e fundit ka kandiduar për deputet nga radhët e PDK-së, ku në mesin e gjashtë kandidatëve doli më i votuari. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close