AKTUALITETSPORT

KOMPANIA PROENG, SPONZOR I KF DARDANËS

Ky eshte njoftimi i klubit, pas arritjes dhe nenshkrimit te marreveshjes

Nga sot familjes tonë të madhe Bardhë e kaltër të KF DARDANA i bashkohet kompania gjigante PRO ENG me pronar z.Rexhep Kadriu.

Sot në zyret e kompanisë u nënshkrua marrëveshja e sponzorimit të KF DARDANA e përfaqësuar nga kryetari i klubit z.Sevdai Kastratit dhe Drejtorit të përgjithshëm z.Pajtim Jakupi dhe kompanisë PRO ENG e përfaqësuar nga z.Rexhep Kadriu.

Ne me këtë rast e falenderojmë z.Kadriu për mbështetje të vazhdueshme që e ka dhënë për klubin tonë.

Nga sot KF DARDAN-ës i shtohet edhe një aleat i fuqishëm drejt sukseseve të radhës.

Ditët në vazhdim do të sjellin edhe shum risi në klubin tonë!

#FORZADARDANA 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close