AKTUALITETLAJME

Gjykata e dënon Xhavit Halitin për sulm ndaj Arben Gashit

Gjykata Themelore në Prishtinë, i ka dënuar dy ish-deputetët Xhavit Halitin dhe Gani Dreshajn, për sulmin ndaj deputetit të LDK-së, Arben Gashi.

Në aktgjykimin e siguruar nga Insajderi, thuhet se Haliti dhe Dreshaj janë shpallur fajtor, pasi që me 18 maj të vitit 2018, Haliti me dashje e ka sulmuar deputetin Arben Gashi, duke e shtyrë me krah dhe bërryl në gjoks, duke kryer veprën penale sulm.

Kurse Dreshaj, sipas këtij aktvendimi është fajtor për shkak se në të njëjtën seancë men dashje e ka kanosur Gashin duke i thënë “kom me ta prish ftyrën, e qe më këtë veprim ka kryer veprën penale kanosje.

Gjykata ua ka shqiptuar atyrë dënimin me gjobë, shkruan Insajderi.

Gjykata ia ka shqiptuar Xhavit Halitit denimin me gjobë prej 1 mijë e 250 euro, të cilin obligohet ta paguaj brenda 15 ditësh. Me të njëjtën shumë është gjobitur edhe Gani Dresha, pra 1 mijë e 250 euro të cilat duhet t`i paguajnë brenda 15 ditësh.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close