AKTUALITETLAJME

Sami Lushtaku e ndezë puron së bashku me Komandant Jetullah Gecin

Komandant Sami Lushtaku, i cili njëkohësisht është edhe Kryetar i PDK-së në Skenderaj është mik i afërt me komandantin e UÇK-së z. Jetullah Geci.

Më herët z. Sami Lushtaku ishte deklaruar për numrin e veteranëve në rajonin e Drenicës.

Ish-komandnati i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Sami Lushtaku, ka bërë të ditur se Zona e Operative e Drenicës në kohën e luftës kishte rreth 5 mijë pjesëtarë të ushtrisë.

Lushtaku, beson se në listën e publikuar me veteran të rrejshëm, ka edhe prej atyre që kanë marrë pjesë në luftë, fakt ky për të cilin ai shprehu keqardhje në emisionin “Imazh” të RTK-së.

Ka plotë që s’janë veteranë në këto lista që u publikuan, por ka pasur edhe prej atyre që janë veteran dhe kur e kanë parë vetën në ato lista më të vërtetë janë shokuar”, tha Lushtaku.

Ndonëse nuk ishte i gatshëm të saktësonte numrin e pjesëmarrësve në luftë në Zonën e Drenicës, Lushtaku thotë se kanë qenë më pak se sa figurojnë në listat e kategorisë së veteranëve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close