AKTUALITETSPORT

Nderim Isufi: Ngutia e klubeve!

Shkruan: Nderim Isufi

Kërcnimet për tërheqje nga garat janë kryekput politike,të një klubi,e që ranë në grack edhe dy klube tjera !


Te gjithe kemi të drejt të ankohemi, të japim vërejte, ti dergomi me leter zyrtare ffk-es,apo edhe institucioneve tjera,por të dalim neper media e të bemi SHOW,kjo nuk na ka hije.
Kercnimet e tilla qe i behen federates dhe dashamireve te futbollit jan tendencioze dhe mire te orkestruara per mi arrit qellimet e tyre,nese e keni synim federaten,priteni zgjedhjet dhe mateni veten.
Ky reagim i klubit tuaj,nuk është kjo arsyeja e pakenaqesis,por tendenca e juaj e ndikuar nga politika,e per fate të keq dy klube tjera u treguan shumë naive që ju përkrahen!
Të pakta janë ato klube që mbrenda 5-6 vite,tri here shpallen kampion,fitojn dy kupa tē Kosoves dhe 1 superkup e bile edhe shpetojn nga BARAZHI, nën ombrelen e kesaj federate dhe keti referimi, ather paska qen gjithqka në regull!

Nese ju vrasin syrin dy ekipe Gjilanase, që jan në krye të tabeles,nuk kem qka me bo!
Tek e funditi Gjilani është qytet i Futbollit,është kenaqesi e futbollit,edhe pse largohen dikush nga provinca nuk është dert I madh.

Reagimet dhe kercnimet e tilla,per veqese jan politike,jan edhe nxitje e shikuesit,keto reagime munden me perfundu me fatalitet!

Për fund nuk jeni të paret që investoni në futboll,para jush ka pase investime astranomike,pa pase mendjen e perfitimeve personale,ku e kan shkri e gjithë pasurin familjare per kete sport..
Ka klube që jan demtu historikisht( ju jeni te ri ne sport,nuk e dini historikun e futbollit)dhe asnjëher nuk kan kercnu me tërheqje nga garat per me rujt dhe respektu hirearkin institucionale që e kemi kriju,me mjaft mund dhe sakrific.

Keto tendenca mund te ndikojn edhe te suksest e kombtares se Kosoves,prandaj duhet te jeni më tē matur.

Niherit personalisht dēnoj çdo dhunë dhe sken e pa hishme qe ndodh neper stadiume tona.!!

/Pa redaktime gjuhësore/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close