AKTUALITETLAJME

Qeverisja e Kurtit do të jetë e dështuar. Qeverisja dhe shkolla komuniste dallojnë

Kryeministri në largim z. Ramush Haradinaj ka thënë se qeverisja e Kurtit do të jetë e dështuar.

Sipas tij kryeministri në ardhje z. Albin Kurti është teorik dhe dogmatik, por ai s’di të punojë.

Qeverisja dhe shkolla komuniste dallojnë ka thënë z. Ramush Haradinaj. Ka hec koha e logjikës ekonomiste në Ekonomi.

Gjithashtu ka theksuar se ai vetëm do t’i bëjë nga 22 ministri do t’i reduktojë në 12 ministri.

Qeverisja ime ka qenë transparente dhe kam punuar me përkushtim. Ne dhe z. Veseli nuk kemi rënie të votave në raport me vitin 2017, përkundrazi kemi rritje të votave.

Gjatë kësaj qeverisje ne e kemi formuar Ushtrinë me 107 vota. Kjo është arritje si shumë arritje të tjera./gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close