AKTUALITETLAJME

Lutfi Haziri stil rokeri si në 1990 ashtu edhe sot

Lutfi Haziri është njëri prej njerëzve kryesor të LDK’së qysh në kohën e Ibrahim Rugovës. Në kohën e rinisë, Haziri është njohur edhe si roker.

Në dy fotot e mësipërme shihet Kryetari i Komunës së Gjilanit me stil shumë interesant.

Me flokë të gjata – Lutfi Hazirin foton e parë e ka realizuar me datë 21 dhjetor të vitit 1990 në fshatin e Përlepnicës. Gjithashtu edhe në foton e dytë shihet mjaft në disponim duke kërcyer nën tingujt e muzikës.

Përpos stilit dhe jetës së tij, ai gjithashtu ka treguar se mban edhe voth në trupin e tij.

Fotot janë realizuar nga qytetari i nderit në Komunën e Gjilanit z. Afrim Kqiku.

Kryetari i Gjilanit z. Lutfi Haziri ka fituar dy mandate të njëpasnjëshme në Gjilan. Ende nuk dihet se a do të kandidojë përsëri në zgjedhjet e ardhshme lokale. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close