AKTUALITETLAJME

Kosova përfshihet në një kuiz të CIA-s në Twitter (FOTO)

Mgjencia Qendrore e Intelegjencës (CIA) ka realizuar një kuiz në faqen e saj zyrtare të rrjetit social Twitter, në të cilën ka përfshirë edhe Kosovën.

Institucioni i intelegjencës amerikane ka parashtruar një pyetje për Kosovën.
Kosova, një shtet me madhësi sa të Delaware (një nga 50 shtet e SHBA-ve, v.j) i rrethuar nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia, cilën monedhë e përdor?”, pyeti CIA ndjekësit e vet në Twitter.

Ndërkaq, në listën e përgjigjeve ndodheshin: Leku, Euro, Dinari dhe Gold Dragon.

CIA AMERIKANE vazhdimisht e ka mbështetur Kosovën në të gjitha drejtimet. Si në aspektin e trajnimeve e rritjen e kapaciteteve, gjithashtu edhe në momentet më vendimtare për Kosovën, prezenca amerikane ishte shumë produktive. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close