AKTUALITETLAJME

Koha kur brenda Stadiumit të Gjilanit mbillej Marihuana

Stadiumi i Gjilanit, përpos lojës së futbollit, duket se ka shërbyer edhe për diçka tjetër.

Ne kemi siguruarfotografinë ku shihet se droga e llojit marihuanë është kultivuar brenda stadiumit.

Ende nuk dihet se a është mbjellë më qëllim të caktuar, mirëpo autoritetet përkatëse duhet të ndërmarrin masa konkrete në drejtim të menjanimit të këtyre gjërave.

Kujtojmë se në këtë stadium, zhvillohet edhe ndeshja ndërmjet Kf Gjilanit dhe Kf Dritës, e cila konsiderohet si derbi më i madh në shqiptari, ku rivaliteti është shumë i madh.

Kujtojmë se kjo foto është shkrepur para 1 viti dhe nuk është e ditëve të sotme. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close