AKTUALITETLAJME

Një biznes në Gjilan çuditë “O shqiptar mos um vet a bon me dhezë se nuk pihet”

Një biznes në Gjilan, ka vendosur në hyrjen e lokalit një mbishkrim shumë interesant.

Në një fjali shkruan “o shqiptar mos um vet a bon me dhezë se nuk pihet”.

Gjithashtu, sa komike aq edhe serioze vazhdon fjalia tjetër “porosiat kryen sipas radhës dhe rendit”.

Ende nuk dihen arsyet e këtij mesazhi dhe motivet që e kanë shtyrë të shkruaj këtë njoftim.

Lokacioni dhe biznesi ende nuk janë identifikuar nga portali ynë, por prapë se prapë ishte mjaft interesante qasja e biznesit.

Kjo foto ka qarkulluar me të madhe në rrjetet sociale. Kreativiteti është i jashtëzakonshëm në mesin e qytetarëve të Gjilanit. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close