AKTUALITETLAJME

Sociologu Rahim Azemi ka botuar librin për Mark Gashin

Këtë të shtune, më 19 tetor 2019, ora 12:00

NIS “VJESHTA LETRARE E GJILANIT”

me përurimimin e Monografisë për atdhetarin e dëshmuar të Anamoravës, MARK GASHIN, i shquar edhe për veprimtaritë arsimore në këtë pjesë të Kosovës, gjatë viteve ’50 -ta të shekullit të kaluar.


Autor i monografisë është publicisti gjilanas dhe veterani i arsimit, Rahim Azemi.
Një fjalë rasti për hapjen e veprimtarive letrare të Manifestimit tashmë tradicional “Vjeshta letrare e Gjilanit, do ta ketë shkrimtari Nexhat rexha
Për monografinë ” Mark Gashi – veprimtaria atdhetare dhe arsimore”, do të flasin:
Botuesi, Fehmi Ajvazi si dhe publicisti i shquar, Emin Azemi.
Ndërsa moderimin do ta bëj, poeti dhe publicisti, Sarë Gjergji.
Auditorit të pranishëm do t’i paraqitet edhe autori i monografisë, Rahim Azemi.

u mirëpresim në Bibliotekën e re të qytetit të Gjilanit ( Salla për konferenca), të shtunën, më 19 tetor 2019, ora 12:00

Mos e leni pa dalë …

Organizatorë: Ars Clubi “Beqir Musliu”, në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit të Gjilanit, “Fan S.Noli”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close