LAJME

Dardan Islami eskalon: Diasporën e quan DiasPordha

Analisti politik Dardan Islami, i cili njihet për fjalorin e tij të vrazhd e ka analizuar me një fjali të shkurtër votimin e mërgatës.

Diaspordha 50/50 a?mosutut!

Ky ishte mbishkrimi i vendosur në profilin e tij të fejsbukut ku përshkruan në një far forme edhe mllefin dhe hezitimin e tij me votimin e mërgatës. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close