LAJME

Shkodran Ramadani: “Tomë Gashi je një klloshar shumë i madh dhe një njeri shumë i ligë”

Analisti Shkodran Ramadani ka reaguar në facebook pas publikimit të dorëshkrimit të Astrit Deharit nga avokati Tomë Gashi. 

Sipas tij, Tomë Gashi, po e keqpërdor rastin e Astrit Deharit. 

Ja postimi i tij:

Image


Sot në mëngjes Avokati Tomë Gashi ka shkruajtur se;

Astrit Erdhi Dita…!

Tani po dihet pse e vranë…! Sepse ai e dinte edhe nga burgu se do të vij dita në 2019, këtë ai e parashikoj edhe në fletoren e tij të burgut, se Lëvizja VETËVENDOSJE.! do të vijë në pushtet në vitin 2019.

Astrit Dehari kishte shumë arsye për të jetuar dhe për të pritur fitoren e Lëvizjës VETËVENDOSJE.!Fitoren e të cilës ai e kishte parashikuar, por nuk e lan…!

Ministria e Drejtësisë ka marrur raportin nga Instituti Zviceran para dites së fitores së Lëvizjës VETËVENDOSJE!..Më 06.10.2019.

Pse nuk e bëjnë publike …!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close