LAJME

Toleranca politike: Kadri Veseli me aktivistët e LDK-së në Gjilan duke u përshëndetur

Kosova ka shënuar progres në aspektin e tolerancës politike. Pavarësisht gjuhës së vrazhdë të disa politikanëve, gjatë fushatës së vitit 2014, lideri i PDK-së z. Kadri Veseli nuk hezitoi për t’u afruar tek simpatizantët e LDK-së dhe për t’i përshëndetur.

Pavarësisht bindjeve politike, toleranca është vlerë e cila duhet ruajtur dhe kultivuar vazhdimisht. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close