LAJME

Arbër Ismajli ka një porosi për kandidatët garues: Mos i linçoni njerëzit pa asnjë arsye të vetme?

Gjilan – Arbër Ismajli ka thënë se secili kandidat i cili ka qenë pjesë e garës në listat e partive politike ka diçka mbi supet e tyre, pra përfaqëson diçka, andaj nuk është e drejt dhe korrekte të linçohen njerëzit pa asnjë arsye të vetme, qofshin ata që kanë marrë besimin qytetarë apo në veçanti ata që nuk janë votuar!

Postimi i plotë i Arbër Ismajlit
Miq!
Fjalori i cili po përdoret në rrejte sociale nga aktivistët e të gjitha partive politike dhe në disa portale, nuk duhet të jetë pjesë e politikës sonë, ne nuk guxojmë të biem pre e provokimeve të ndryshme!

Secili kandidat i cili ka qenë pjesë e garës në listat e partive politike ka diçka mbi supet e tyre, pra përfaqëson diçka, andaj nuk është e drejt dhe korrekte të linçohen njerëzit pa asnjë arsye të vetme, qofshin ata që kanë marrë besimin qytetarë apo në veçanti ata që nuk janë votuar!
Bashkë me suksese të reja ka shkruar Ismajli.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close