LAJME

Nevzad Isufi takon aktivistët e Vetëvendosjes, shqiponja mbizotron

Kryetari i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, Nevzad Isufi – 54, mbrëmë është takuar me aktivistët e Lëvizjes, dhe të rinjë të tjerë gjilanas. Profesori, ashtu siç preferojnë ta thërrasin aktivistët, mori përkrahje nga të rinjtë e Lëvizjes drejt rrugëtimit të tij politik, si kandidat për deputet në Parlamentin e Republikës së Kosovës.

Nga të pranishmit Profesori Nevzad përveç si kryetar i zellshëm i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, detyrë të cilën e mori në kohën më të vështirë e arriti me sukses të jashtëzakonshëm ta menaxhoj, u cilësua edhe si aktivist e punëtor i palodhshëm.

VETËVENDOSJE! 126

erdhiDita #qeveriaKurti

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close