LAJME

PDK Gjilan: Fryma e fitores po ndjehet kudo, sot përfundimisht e kompletuam mozaikun e fitores

Dje është mbajtur një tubim mbështetës për kandidatën për deputete nga radhet e PDK-së, zonjushën Erlehta Osmani.

Sipas PDK-së, kandidatja më e re ju ka ofruar leksion partive tjera se si organizohet një tubim.

Komunikata e plotë:

Fryma e fitores po ndjehet kudo, Erlehta Osmani ofron leksion për të tjetër se si organizohet një tubim madhështor!

Masovikisht është përkrahur kandidatura për deputete e zonjushës Erlehta Osmani.

Fryma pozitive, mobilizimi dhe entuziazmi shumë i lartë e kompletuan sot përfundimisht mozaikun e fitores.

Drita e gjelbër nga mijëra qytetarë të Gjilanit iu dha sot kandidates më të re në listën e PDK-së.

Në PDK ka vetëm fitore.
Me fitoren e PDK-së ka fituar dhe do të fitojë vetëm Kosova!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close