LAJME

Tubim madhështor, Riad Rashiti i PDK takon mbështetësit e tij

Po ju sjellim komunikatën e plotë të PDK-së në Gjilan;

Mbështetje e pa rezervë për kandidatin e PDK-së z. Riad Rashiti. Duartrokitet masovikisht kandidatura e tij.

Sot, nën organizimin e kandidatit për deputet z. Riad Rashiti është mbajtur një tubim madhështor me mbështetësit e tij.

Pjesëmarrja masovike dëshmon edhe njëherë se kandidatura e tij është mirëpritur nga qytetarët e Gjilanit.

Riad Rashiti ndër vite ka dëshmuar me profesionalizëm, guxim dhe përkushtim se është zëri i hekurt i qytetarëve të Gjilanit.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close