LAJME

Mundësi trajnimi mbi hartim të projekteve dhe plan biznesi

SHPALLJE

Të nderuar në kuadër të projektit i cili titullohet Fuqizimi i rinisë dhe rritja e pjesmarrjës, ” Genç Nüfusun Güçlendirilmesi ve Katılımın Artırılması ” projekt ky i Financuar nga Qeveria Turke, ftoheni të merrni pjesë në trajnimet profesionale të cilat do të mbahen në Gjilan gjatë mujit Tetor dhe Nëntor, nga Ligjeruesit profesional në këto tema:

  1. Hartimi i projekteve, planeve të biznesit dhe buxhetimi
  2. Zbatimi i projekteve dhe aspekti financiar
  3. Udhëheqja dhe puna grupore.

Pjesmarrja është pa pagesë
Numri është i kufizuar.

Ju lutemi të na shkruni në inbox ose në email të organizatës: info@liza-r.org

Të dhënat e kerkuara:
Emri
Mbiemri
Mosha
Gjinia
Vendbanimi
Profesioni
Emaili

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close