LAJME

PDK e Gjilanit vazhdon takimet në Gavran e Dobërqan

PDK e Gjilanit ka vazhduar takimet elektorale anekënd Gjilanit.

Po ju sjellim komunikatën e plotë të këtij subjekti politik;

Hapësira të pamjaftueshme për tubimet madhështore të PDK-së.

Banorët e nëndegës IX, respektivisht njëra pjesë e lagjes Dardania, sot ka mbajtur takimin e radhës me kandidatët për deputet.

Emërues i përbashkët i takimi të sotëm ishte entuziazmi dhe gatishmëria e banorëve për të kontribuar në thellimin e fitores më 6 tetor.

Fitorja ka vetëm një emër. PDK dhe vetëm PDK. Të gjithë pa dallim e kanë kuptuar këtë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close