LAJME

Djali i Adem Demaçit e Ukshin Hotit kandidatë për deputet

Andin Hoti dhe Shqiptar Demaçi janë dy nga figurat më interesante të cilët ia kanë mësyer pozitës së deputetit.

Në të kaluarën dy nga figurat më eminente të Kosovës dhe shqiptarisë ishin padyshim baballarët e tyre; Adem Demaçi e Ukshin Hoti.

Miqësinë e tyre tani janë duke e vazhduar edhe djemt e tyre të cilët së bashku, në të njejtin subjekt politik kanë kandiduar për deputet.

Andin Hoti mban numrin 29 në listë, ndërsa Shqiptar Demaçi numrin 55.

Fotoja e mësipërme përshkruan emocionin e tyre dhe të dy të moshuarëve të tjerë. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close