LAJME

Rexhep Selimi nga Gjilani “Erdhi Dita”

Kandidati për deputet nga radhët e Vetëvendosjes z. Rexhep Selimi, sot ka qëndruar në qytetin e Gjilanit duke takuar aktivistët e Vetëvendosjes në pjesë të caktuara të qytetit.

Ai aktivitetet e tij në Gjilan ka vendosur t’i përshkruaj me vetëm një fjali, më saktësisht me slloganin e tyre “Erdhi Dita”

Mos të harrojmë, me 6 tetor janë zgjedhjet dhe liderët e të gjitha partive politike janë duke zhvilluar takime të shumta në qytetin e Gjilanit. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close