LAJME

Familja i jep vulën mbështetëse Riad Rashitit

Kandidati i PDK-së për deputet z. Riad Rashiti ka takuar familjarët e tij në prag të fushatës zgjedhore.

Riad Rashiti është kandidat nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës dhe mban numrin 102 në listën për deputet.

Riad Rashiti ka qenë këshilltar komunal në mandatin e kaluar dhe ka qenë një nga zërat më aktiv në Kuvendin Komunal të Gjilanit.

Familjarët e z. Rashiti i kanë dhënë vulën shtytëse dhe mbështetjen maksimale në garën për deputet. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close