MAGAZINA

Ylli shqiptarë që do ju lë pa fjalë… (Video)

Zana është vetëm 17 vjeçe e lindur dhe e rritur në Suedi mirëpo me prejardhje nga Kosova, e ky emër i ri i skenës duket si një konkurencë e fuqishme e estradës shqiptare. Pasiqë në projektin e parë ka ardhur fuqishëm me një projekt superior, menaxheri i këngëtares së re shqiptare Labinot Nuraj ka thënë se këngëtarja nuk do të ndalet dhe se shumë shpejtë do të vijë edhe me projekte të tjera që do jenë mega të mëdha.

Për këtë projekt gjigant të saj janë kujdesur, muzika nga Genc Vela, teksti nga Ghulo dhe Zana, melodia nga Massive production dhe Zana, klipi nga Maluha media Suedi ndërsa është publikuar në youtube nga ArkivaShqip

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close